Gerealiseerd

WONEN
LIMBURG
ACCENT 2021

De Brabander Venray

In de Venrayse wijk de Brabander realiseerden we 16 energiezuinige eengezinswoningen. Hiermee kreeg deze uitbreidingswijk een meer afgerond karakter, met woonmogelijkheden voor huishoudens in de middenhuur. De woningen hebben een luxe afgewerkte keuken en ze beschikken over 3 slaapkamers en een ruime achtertuin.

Gerealiseerd

Trichterveld Maastricht

In Maastricht rondden we samen met corporatie Maasvallei de herstructurering van de wijk Mariaberg in het plan Trichterveld af door het toevoegen van 14 karakteristieke, zeer energiezuinige levensloopbestendige woningen. Hier is een gemengde wijk ontstaan met sociale huur, middenhuur en koopwoningen. De woningen van Wonen Limburg Accent zijn geschikt voor senioren en gezinnen met een middeninkomen en met een totale oppervlakte van 110m2 ruim van opzet.

Gerealiseerd

Manresa Venlo

In Venlo werd het complex Manresa opgeleverd. De 42 appartementen zijn ruim van opzet en gelegen in het groen, met uitzicht over de stad. Er woont een mooie mix aan bewoners: van jong tot oud is hier gaan wonen.

Gerealiseerd

Loft 33 Weert

In Weert realiseerden we het project Loft 33. Hier transformeerden we een kantoorgebouw naar 33 appartementen in het centrum van Weert. De woningen zijn, zoals de naam al verraadt, als industriƫle loft-woningen uitgevoerd. In de woning is
een sanitaire kern opgenomen met daartegenaan een keukenblok. Verder is de woning vrij indeelbaar, wat optimale vrijheid biedt aan huurders. Mede hierdoor is dit complex uitermate geschikt voor starters.

Gerealiseerd

De Kluis Weert

We transformeerden in Weert nog een ander kantoorpand tot woonruimte. De 31 appartementen van De Kluis liggen op een goede locatie in het centrum van Weert, binnen de singel met voldoende voorzieningen in de nabijheid. Ook deze appartementen zijn zeer geschikt voor starters.

Gerealiseerd

Hof van Langfoor Sittard

In de nabijheid van het centrum van Sittard realiseerden we 28 middenhuur appartementen in het project Hof van Langfoor. Naastgelegen werd gelijktijdig door de ontwikkelaar een vergelijkbare toren gebouwd met 28 koopappartementen. De appartementen zijn fraai afgewerkt, ruim van opzet, beschikken over twee slaapkamers en een ruim balkon.

Gerealiseerd